Hvem er vi

Nordfalster´s Sten og Grus har eksisteret siden 2007 under vognmand Sonnie Pedersen. Vognmand Sonnie Pedersen har mere en 15 års erfaring indenfor transport af containere, sten & grus mm. via sin vognmandsforretning.

Til dagligt transporterer Sonnie alt lige fra korn og halm til byggematerialer rundt i hele Danmark. Nordfalster´s Sten & Grus udlejer containere til have –og byggeaffald mm. – både til private og erhvervskunder.

Nordfalster´s Sten & Grus har stort udvalg indenfor granitskærver i flere farver og størrelser beliggende på materialepladsen i Nr. Alslev.
Pladsen er åbent hver lørdag fra kl. 10-13 samt efter aftale med Sonnie. Vi har åbent flere af helligdagene hen over foråret/sommeren. Tjek åbningstider/dage vedr. helligdage på hjemmesiden, så I ikke kører forgæves.

Privatkunder har mulighed for at køre købte materialer hjem på en gratis lånetrailer, såfremt trailerne ikke er udlånt. Det sker efter først til mølle princip. Ved større mængder kan vi levere materialerne med lastbil på Lolland, Falster, Møn og Sjælland.

Indhentning af priser/tilbud på materialer samt levering – ring til Sonnie 20 33 49 43